DSC_0157

Ponovo počinje sa radom Dečji Nučni Klub (DNK)

Bedz U subotu, 2. septembra, na glavnoj ulici u Somboru biće održana promocija programa Dečjeg naučnog kluba (DNK). Tokom promocije biće priređen zanimljiv naučno-edukativni program za decu koji podrazumeva izvođenje eksperimenata iz fizike, hemije i biologije. Dečji naučni klub nastaviće sa radom u prostorijama OŠ „Ivo Lola Ribar“ u Somboru, u sledećim terminima: 09.09, 16.09., 23.09., 30.09 i 7.10 od 9-11 časova. Učešće je BESPLATNO.   poster A3

Ovom prilikom pozivamo i zainteresovane mlade, koji žele da nam pomognu u realizaciji radionica, da pošalju svoju prijavu sa podacima (ime i prezime, kontakt telefon i e-mejl, opis ranijeg volonterskog isksutva) na centar.planeta@gmail.com najkasnije do 07.09. Volonterima obezbeđujemo DNK majice, DNK blokčić, DNK bedž, potvrdu o volontiranju i zahvalnicu.

  poziv za volontere DNK  

Dečji Naučni Klub (DNK) je naučna školica za decu koja ima za cilj kvalitetno provođenje slobodnog vremena dece uz naučno-edukativne saržaje koji će kod njih razvijati istraživački duh i ljubav prema nauci. Program DNK kod dece će podsticati razmišljanje, razvijati kreativnost, samostalnost, i omogućiti socijalizaciju dece. DNK je način podsticanja deca da učestvuju u vannastavnim aktivnostima, on je prostor gde deca mogu da ispolje svoje sklonosti ka bavljenju naukom i razvijaju, odnosno produbljuju ljubav prema nauci i istraživanju, ali kako klub podrazumeva zajednički rad tj. inkluziju dece različitih mogućnosti, on je i mesto gde će se kod dece razvijati vrednosti kao što su humanost, tolerancija, solidarnost, saradnja, poštovanje različitosti. DNK je zamišljen kao otvoren prostor, odnosno prostor dostupan za svu zainteresovanu decu, njihove roditelje i nastavnike.

Više o prošlogodišnjim aktivnostima pogledajte na: DNK-dečji naučni klub

Projekat sprovodi Centar za razvoj obrazovanja „Planeta“, a podržavaju ga Grad Sombor u okviru Programa za decu 2017. i Ministarstvo omladine i sporta u okviru programa Mladi su zakon.

majica, zadnja, centrirano, na dnu leđa 27x9cm

You may also like

fizi bizi
Otvoren poziv za predavače Fizi Bizi Fest 7 // ROK za slanje prijave: 22. oktobar!
21272354_694251727438459_8991086757678958353_n
Uspešno završen Kamp Zelena Priča // avgust 2017.
majica, prednja, centrirano, na sredini 20x9 gim
Gimnazijalci akcijom čišćenja Velikog bačkog kanala započinju eko-projekat „5 nedelja ekoaktivizma“

Ena Horvat

One comment

  1. Pingback:Блиске и друге птице | Био-блог

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *